Bel +31 (0)418 - 64 16 05
B.g.g. +31 (0)6 555 15 560

Jutewereld.nl
  • Snel geleverd
  • Grote voorraad
  • Deskundig advies

R. van Heusden BV
Zandweg 1
4181 PL Waardenburg
The Netherlands

T +31 (0)418 - 64 16 05
T +31 (0)6 555 15 560
info@jutewereld.nl

Privacyverklaring R. van Heusden B.V.


25 mei 2018


Uw privacy is voor R. van Heusden B.V. van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat uw gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij R. van Heusden B.V. allemaal doen met informatie die we over u te weten komen.

Als u vragen hebt, of wilt weten wat we precies van u bijhouden, neem dan contact op met info@zandzakken.nl.


Cookies

Onze website gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestanden die informatie kunnen opslaan op uw computer, telefoon of tablet. Met functionele cookies zorgen we er voor dat de website goed en functioneel werkt. Met tracking cookies kan ook het surfgedrag gemeten en vastgelegd worden. 

Onze website maakt gebruik van zowel functionele als tracking cookies. Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een cookiemelding met uitleg over de cookies. Hierbij zullen we vragen om uw akkoord voor het gebruik van deze cookies. In onze cookieverklaring laten wij zien welke cookies we met welk doel gebruiken. Het is mogelijk om een afzonderlijke toestemming per cookie-categorie door te geven, maak hiervoor gebruik van de betreffende check-box.

Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Toch hebben wij geen volledige controle op wat zij zelf met de cookies doen. Lees dus ook hun privacyverklaringen. Wilt u deze cookies niet meer ontvangen op onze website? Wijzig dan uw cookie-voorkeur bij onze cookieverklaring. 


Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Wij hebben het "Data Processing Amendment" van Google getekend. Daarin staan strikte afspraken over wat zij mogen bijhouden. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen anonimiseren. U geeft toestemming voor Google Analytics via de cookiemelding.


Contactformulier (e-mail)

Met het contactformulier kunt u ons vragen stellen of aanvragen doen. Hiervoor gebruiken wij uw naw-gegevens, telefoonnummer en e-mailadres. Deze hebben wij nodig om contact met u op te nemen. Wij bewaren deze informatie naargelang de aard van het formulier of de inhoud van uw e-mail nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan.


Uw account

Voor onze webshop zandzaken.nl kan u zich registreren. U moet dan informatie over uzelf opgeven en een gebruikersnaam kiezen. Daarmee maken wij een account, waarop u kunt inloggen met die gebruikersnaam en een zelfgekozen wachtwoord.

Hiervoor gebruiken wij uw naam, gebruikersnaam, e-mailadres en ip-adres. Dit doen wij op basis van uw toestemming. Wij bewaren deze informatie tot zes maanden nadat u het account hebt opgeheven.

Wij bewaren deze informatie zodat u ze niet steeds opnieuw in hoeft te vullen en zodat we u makkelijker kunnen benaderen als dat nodig is bij de dienst. U kunt via uw account informatie aanpassen wanneer u dat wilt.


Wordt u Klant 

Wanneer u bij ons klant wordt, gebruiken wij uw persoonsgegevens om u goed van dienst te kunnen zijn. Hiervoor gebruiken wij uw naw-gegevens, factuuradres, telefoonnummer, betalingsgegevens, e-mailadres en ip-adres. Deze hebben wij nodig vanwege het contract die we met u sluiten. Wij bewaren deze informatie tot uw bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).


Afhandelen bestelling

Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij uw persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen. Wij mogen uw persoonsgegevens dan aan onze bezorgdienst geven om de bestelling bij u te laten bezorgen. Ook krijgen wij informatie over uw betaling van uw bank of creditcardmaatschappij.

Hiervoor gebruiken wij uw naw-gegevens, bedrijfsnaam, land, e-mailadres, telefoonnummer, afleveradres en betalingsgegevens. Deze hebben wij nodig vanwege het contract die we met u sluiten. Wij bewaren deze informatie tot twee jaar nadat uw bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).


Promotie 

Het kan voorkomen dat wij u promotie-uitingen sturen over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Mocht dit het geval zijn, dan gebeurt dit per e-mail, via social media en soms via de post of per telefoon.

U kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze promotie. In elke brief staat hoe dat moet. Elke e-mail bevat een afmeld-link. U kunt ons blokkeren of de afmeld-optie gebruiken. U kunt dit aangeven als u wordt gebeld, via uw account kunt u dit ook doorgeven.


Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen

Wij geven uw persoonsgegevens niet aan andere bedrijven, instellingen of instanties, tenzij dat nodig is voor de dienst die u bij ons afneemt of als de wet zegt dat dat moet. Een voorbeeld is dat we bij een vermoeden van fraude aangifte mogen doen bij de politie.

Wij werken met bepaalde bedrijven samen. Deze partners kunnen dus uw persoonsgegevens krijgen. Zij zorgen er bijvoorbeeld voor dat advertenties zo veel mogelijk interessante of leuke aanbiedingen bevatten. En daarnaast is dit nodig om u te kunnen leveren wat u heeft gekocht. 

Sommige partners zijn gevestigd buiten de Europese Unie. Wij hebben strikte afspraken met hen en zij moeten de Europese privacywet naleven. Wij vragen dan altijd eerst uw toestemming voordat zij uw gegevens krijgen.


Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Om uw privacy te beschermen, nemen wij de volgende maatregelen:

  • Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen u en onze website wordt afgeschermd wanneer uw persoonsgegevens invoert
  • Toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord
  • Wij nemen fysieke maatregelen zoals sloten en kluizen voor toegangsbescherming van de systemen waarin persoonsgegevens opslagen zijn


Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wanneer onze dienst of bedrijfsvoering wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.


Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens

Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.
U hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen


Klacht indienen

Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.


Contactgegevens

R. van Heusden B.V. 
Zandweg 1
4181PL Waardenburg
info@zandzakken.nl
0418 - 641 605

Cookieverklaring

Waar vindt u jute zakken?

Agrarisch en tuinbouw

  • Afleidingsmateriaal in varkenshouderij
  • Verpakken van veevoer (granen e.d.)
  • Bloembollen verpakken
  • Aankleding van potplanten

Bescherming

  • Transport van bomen
  • Stalen spanten bij takelen van installaties
  • Scherpe delen bij transpor

Detailhandel

  • Speelgoedwinkels
  • Decoratiewinkels
  • Tuincentra
  • Leveranciers van bouwmaterialen
  • Agrarische winkels

Decoratie

  • Etalages
  • Marktkramen
  • Openluchtmuseum
  • Zuiderzeemuseum
  • Internationale musea
  • Kussens
  • Loungekussens
  • Hockers
  • Wandbekleding
  • Vloerbekleding
  • Poefen
  • Decoratieharten

Overig

  • Historische en middeleeuwse kleding
  • Afvalzakken
  • Zaklopen
  • Oudhollandse spelen
  • Begraafplaatsruimingen
  • Puinzakken

Verpakkingen

  • Pepernoten
  • Chocoladeletters
  • Cadeautjes
  • Sinterklaascadeaus
  • Kerstpakketten
  • Stalen platen
  • Kachelhout
  • Zeepjes
  • Boeken
  • Kleding
  • IJzerwaren (schroeven, bouten etc.)
  • Pinda's, walnoten, aardappelen etc.
  • Cacao
Mijn winkelwagen

U heeft nog niks in uw winkelwagen.